Dry-case Iphone Hoes 100% Waterproof

Vorige Artikel 14 van 14
€ 59,95 € 10,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

DryCASE DC-13 Waterdichte beschermhoes voor iPhone, Smartphone, Camera

Uw iPhone, smartphone, camera of MP3-speler volledig gebruiken in een vochtige omgeving? Dat kan! Met de DryCASE DC-13 waterdichte beschermhoes. Voor een optimale werking pompt u alle lucht uit de DryCase met de meegeleverde handpomp. Hierdoor ontstaat er een vacuüm en krijgen water en vuil geen kans om bij uw dure telefoon, camera of mediaspeler te komen! De DryCASE DC-13 is zelfs waterdicht tot 30 meter diepte! Dus zelfs als u de DryCASE in water onderdompelt zal de inhoud van de DryCASE droog blijven!

Door middel van de meegeleverde band van neopreen kunt u de DryCase gemakkelijk om uw arm dragen tijdens het beoefenen van watersporten of wanneer het regent tijdens het hardlopen. Doordat de DryCASE glashelder is, kunt u perfect foto's maken met uw camera of telefoon in de DryCASE!

Muziek luisteren en bellen met de DryCase

Natuurlijk wilt u uw iPhone of smartphone niet alleen gebruiken voor het browsen op internet, e-mailen of spelletjes spelen terwijl u aan het zwembad of strand ligt maar ook muziek kunnen luisteren of kunnen bellen! Dat is met de DryCASE geen enkel probleem! In de DryCase is namelijk een 3.5mm jackaansluiting (standaard hoofdtelefoon aansluiting) geïntegreerd. Hier kunt u uw hoofdtelefoon of headset op aansluiten en dus muziek luisteren of bellen! Als u een bluetooth headset heeft of een ander apparaat waarmee u de iPhone wilt laten communiceren via bluetooth (bijvoorbeeld de GNS 5870 MFI GPS ontvanger!) kunt u die uiteraard ook gebruiken! Het bluetooth signaal wordt op geen enkele wijze tegen gehouden door de DryCASE. Als u tijdens het zwemmen of kanoën graag muziek willen luisteren, bekijk dan eens de DryCASE DryBUDS waterdichte hoofdtelefoon. Deze zijn waterdicht tot drie meter diepte!

DryCase DC-13 en uw fotocamera

De DryCASE DC-13 is ook geschikt voor camera's. Maak mooie onderwaterfoto's zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw toestel! Hou er wel rekening mee dat de bewegingsvrijheid door de vacuüm beperkt is. Heeft u dus een camera waarbij de lens ver naar buiten komt dan kunnen we niet garanderen dat dit ook gaat werken in combinatie met deze DryCASE DC-13.

In de verpakking:

  • 1 x DryCASE DC-13 Waterdichte hoes voor iPhone, Smartphone, Camera & MP3-speler
  • 1 x Handpomp om de vaccuüm te creëeren
  • 1 x Neopreen band om de DryCASE om de arm te dragen
  • 1 x lanyard om de DryCASE om de nek te dragen
  • 1 x handleiding

 

© 2009 - 2020 ATLAS Partijgoederen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel