Leather Cleaner / Leer Reiniger 150 ML. van Oranje BV

Vorige Artikel 3 van 17 Volgende
€ 8,95 € 5,00 (inclusief btw)

Productinformatie

Leather Cleaner is een mild reinigingsmiddel op waterbasis en is geschikt om oppervlakkig vuil en vlekken uit leer te verwijderen. Tevens wordt Leather Cleaner gebruikt als voorbehandelingsmiddel bij gebruik van een leeronderhoudsproduct.


Leather Cleaner is een niet agressief, PH-neutraal en mild reinigingsmiddel op waterbasis. Het is geschikt om oppervlakkig vuil en vlekken te verwijderen of als een voorbehandeling voor leeronderhoudsproducten. Dus niet geschikt om vlekken, die in de lak(bescherm)laag zijn getrokken, eruit te halen zoals o.a. balpeninkt, huid- en haarvet. Leather Cleaner is alleen geschikt voor afgedekt en semi-aniline leer, dus niet voor vol-aniline, suède en nubuck leer.

 

Verwerkingsadvies

Leather Cleaner op een zachte, schone, niet pluizende doek (of polyether spons) opbrengen. Hiermee het leer met draaiende bewegingen reinigen. De doek regelmatig vernieuwen. Nadien het leer droogwrijven. Leather Cleaner opent microporiën in de lak(bescherm)laag, waardoor het ietwat schraal wordt (ontvet). Een nabehandeling met bijvoorbeeld lederolie of Leather Care and Color is daarom noodzakelijk.


Indien gebruik wordt gemaakt van een polyether spons, Leather Cleaner op de spons aanbrengen en enkele malen knijpen in de spons totdat er schuim ontstaat. Hiermee reinigt u met draaiende bewegingen het leder. Nadien het leer droogwrijven.

© 2009 - 2022 ATLAS Partijgoederen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel