Leather wax & Oil set 2x 150ML.

Vorige Artikel 54 van 63 Volgende
€ 8,00 (inclusief btw)

Productinformatie

 

Verzorgingsset voor het reinigen, beschermen, voeden en opfrissen van natuurlijke leersoorten afgewerkt met een was en/of olie.

 

De set bevat o.a.:

 

Natural Leather Wax  150  ML.

Geschikt voor alle natuurlijke leersoorten die afgewerkt zijn met een was en/of olielaag. Het voedt het leder (voorkomt uitdroging), biedt enige bescherming en herstelt de olie en/of wasafwerking van het leder. Uiteindelijk krijgt het leder weer een fris en verzorgd uiterlijk.


Natural Leather Cleaner 150 ML.

Een speciale milde reiniger.
 

Verwerkingsadvies

 

Natural Leather Wax
Vervuild leder voor een behandeling eerst reinigen met Natural Leather Cleaner! Natural Leather Wax voor gebruik altijd eerst op een onopvallende plaats uitproberen.


Vervolgens Natural Leather Wax dun aanbrengen op een zachte niet pluizende doek en hiermee het oppervlak egaal (met een draaiende beweging) inwrijven en vervolgens enkele minuten laten drogen. Daarna het behandelde oppervlak rustig nawrijven met een schoon deel van de poetsdoek.

 

Bij overmatig schrale of uitgedroogde meubelen de behandeling nogmaals herhalen. Dit type leder altijd behandelen zonder al teveel druk op het leder uit te oefenen.


Verzorgingsadvies: het leder elke ± 3 - 4 maanden behandelen.

© 2009 - 2022 ATLAS Partijgoederen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel