Ruilen & Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@atlaspartijgoederen.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

U kunt zelf kiezen met welke vervoerder u dit wilt retourneren. Wij versturen via Dpd en DHL  dit zijn zeer betrouwbare pakketbezorgers  met zeer weinig kans op breuk tijdens het vervoer.

 Na ontvangt en controle van uw retour zending , maken wij , mits onbeschadigd , het aankoopbedrag over op uw bankrekening. ( verzendkosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant). 

U kunt ons ook bezoeken tijdens de openingstijden om te ruilen of te retourneren. Wij zijn geopend op maandag ,  dinsdag en donderdag  van 12.-16.30. uur. Ons adres : De Factorij 30 1689AL  Zwaag (gem.Hoorn , Noord-Holland). Bellen kan altijd op 0229-246362.

© 2009 - 2022 ATLAS Partijgoederen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel