ATLAS PARTIJGOEDEREN

Ons bedrijf bestaat sinds 1995. Wij verkopen onze producten op de Markt , vanuit De Loods en via onze webwinkel.De Webwinkel is  gestart eind 2009 en  elk jaar verkopen wij meer en meer aan tevreden klanten via de webshop. De verkoop via het web vormt dan ook een steeds belangrijker afzetkanaal voor onze producten.

In de  beginjaren van ons bedrijf bezochten wij diverse weekmarkten in Noord-Holland en vele vele Jaarmarkten door geheel Nederland. Stonden wij op Zondag op de jaarmarkt van Etten-Leur de dag daarop stonden wij op Texel in Den-burg. Op de boot terug naar Den-helder kon dan even een klein uiltje worden geknapt.

De meeste grote Jaarmarkten van Zierikzee in Zeeland tot Zuid-Laren ( grootste Paardenmarkt en warenmarkt van Europa ) in Drenthe zijn door ons wel bezocht .Wie weet heeft u ooit weleens iets bij ons persoonlijk gekocht. Het zou zo maar kunnen.

De markt wordt door ons nu nog bezocht om direct contact met de consument te hebben en producten te testen op verkoopbaarheid , ligt een artikel goed in de markt dan zetten wij deze ook online , en kopen wij extra voorraad in zodat er veel klanten van kunnen profiteren. De wastas ( turkentas ) is daar een heel goed voorbeeld van. Turkentas klinkt wellicht beladen , maar dat is het niet. Wist u dat deze tas voor heel veel doeleinden kan worden gebruikt. Voor uw schone en vieze goed en alles wat naar zolder moet. Veel Turken gebruikte deze tassen al in de jaren 70 als makkelijke sterke tas op vakantie naar hun geboorteland , vandaar de naam turkentas , niks mis mee.Er is zelfs in Amsterdam een hotel van gebouwd . Louis Vuitton heeft er ook een model van in de collectie en zelfs op de catwalk komt ie voorbij.Helemaal hot. Zie slider onderaan.

Regelmatig kopen wij nieuwe artikelen in , die scherp geprijst kunnnen worden aangeboden , dus houdt deze leuke betrouwbare site in de gaten.

© 2009 - 2022 ATLAS Partijgoederen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel